Politica de confidențialitate

Următoarea Politică de confidențialitate explică modul în care cazinourionline.com, denumit în continuare „noi”, „noi”, „al nostru”, colectează, reține și utilizează datele utilizatorilor. Continuând să utilizați acest site, dumneavoastră, cititorul, sunteți de acord în mod explicit cu următorii termeni.

Prelucrăm datele cu caracter personal în conformitate cu cele mai înalte standarde de securitate, în conformitate cu legile în vigoare ale țării. Această politică de confidențialitate nu prevalează asupra normelor stabilite de protecție a datelor și nu trebuie să fie prezentată în mod eronat ca o excepție. Legislația de jurisdicție românească va fi ghidul suprem pentru utilizarea corectă a datelor.

Ce date colectăm?

Natura datelor pe care le colectăm de la utilizatori s-ar putea schimba în timp. Vom actualiza această secțiune în mod corespunzător. Site-ul ar putea reține orice informație pe care o furnizați și să revendice dreptul de proprietate asupra datelor. Acceptăm contribuții de conținut dacă acestea oferă valoare pentru cititori. Însă site-ul web își păstrează dreptul de a utiliza conținutul voluntar așa cum consideră de cuviință.

Cum împărtășim datele dumneavoastră?

Cazinourionline este singura parte care are autorizația de a avea acces la datele dvs. în conformitate cu limitările legale. Cu toate acestea, pe măsură ce site-ul se extinde, este posibil să împărtășim datele cu parteneri terți pentru a îmbunătăți utilizabilitatea și experiența utilizatorului.

Fiecare terță parte cu acces la informații privilegiate este obligată prin contract și urmează același nivel de discreție ca și noi în timp ce gestionează datele dvs. Cu toate acestea, în cazul în care site-ul web fuzionează cu un alt brand sau își schimbă entitatea juridică, aceste reglementări vor fi actualizate. Telespectatorii sunt sfătuiți să se familiarizeze cu termenii actualizați în astfel de evenimente.

Cum folosim datele dumneavoastră?

Cazinourionline colectează date neidentificabile ale utilizatorului pentru a segmenta cazinourile pe baza preferințelor individuale. Putem vizualiza cererile de căutare specifice și ne putem ajusta recomandările data viitoare. Colectăm datele utilizatorului în următoarele scopuri:

1.      Pentru a ajuta la crearea și gestionarea conturilor de utilizator.

2.      Să vă ajutăm să găsiți cazinourile și bonusurile ideale în funcție de ceea ce vă place.

3.      Pentru a forma o bază de referință a tuturor serviciilor pe care le aveți la dispoziție.

4.      Pentru a ajusta cu precizie materialele promoționale în funcție de preferințele dumneavoastră.

5.      Pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare.

Disclaimer! Stocăm și utilizăm date personale neidentificabile cu acordul dvs. explicit. Alegând să utilizați site-ul web, sunteți de acord să partajați datele menționate mai sus în conformitate cu termenii acestei Politici de confidențialitate.

Cum să vă ștergeți datele din baza noastră de date

Cazinourionline vă recunoaște dreptul de a fi uitat. Dacă doriți ca datele dvs. să fie eliminate din baza noastră de date, luați legătura cu echipa noastră de asistență cu cererea dvs. și vă vom elimina datele într-o perioadă de grație conform acordului.

De asemenea, utilizatorii pot controla modul în care stocăm și folosim datele lor. Puteți vizualiza cum și unde au fost/sunt folosite datele dvs. și puteți restricționa accesul pentru viitor. Trimiteți-ne un e-mail cu solicitarea dvs. și vom reveni cât mai curând posibil.