Declinare de responsabilitate

Cazinourionline se concentrează pe furnizarea de informații credibile despre jocurile de noroc online din România. Serviciile noastre includ recenzii imparțiale despre cazinouri, comparații și actualizări din industria locală de jocuri de noroc online. Conținutul publicat pe Cazinourionline reprezintă informații generice și nu trebuie confundat cu sfaturi profesionale. Se recomandă discreție din partea privitorului.

Site-ul își rezervă dreptul de a altera/modifica conținutul în orice moment și fără o notificare prealabilă. Deși, în general, actualizăm conținutul pentru a asigura autenticitatea, cititorii sunt responsabili pentru a se familiariza cu materialele actualizate. Cazinourionline nu va fi responsabil pentru orice neajunsuri care apar din cauza cititorului care acționează pe baza informațiilor de pe site fără a face referire la sursă.

Toate materialele publicate pe Cazinourionline.com sunt proprietatea intelectuală a site-ului și sunt supuse legilor privind drepturile de autor. Reproducerea conținutului fără aprobarea scrisă a proprietarului este o infracțiune penală și este supusă repercusiunilor legale. Cititorii sunt sfătuiți să respecte toate orientările locale și federale înainte de a vizita site-ul web.

Termeni de utilizare

În timpul utilizării site-ului web, este posibil să vă expuneți la riscuri financiare care decurg din dorința de a juca. Jucătorii trebuie să fie conștienți de repercusiuni și să își reglementeze acțiunile în consecință. Îi sfătuim cu tărie pe utilizatori să dea dovadă de prudență atunci când joacă jocuri de noroc online. Cazinourionline profită de oportunitatea de a educa jucătorii cu privire la riscurile potențiale ale jocurilor de noroc excesive.

Site-ul nu are pretenția de a oferi informații care ar putea garanta un câștig. Condamnăm toate practicile incorecte și nu inducem persoanele să încalce legile locale sau federale. Deoarece legile țării variază în întreaga lume, cititorii sunt sfătuiți să se familiarizeze cu reglementările înainte de a se înscrie la jocuri de noroc online.

Cazinourionline se dorește a fi un ghid informativ pentru pasionați și nu un sfat profesional. Orice informație postată pe site este pur informativă și este exactă în măsura cunoștințelor noastre. Deși luăm toate măsurile de precauție necesare pentru a ne asigura că informațiile sunt actualizate și credibile, datele sunt supuse modificărilor și ar putea fi depășite înainte de a avea șansa de a încorpora modificările.

Pentru întrebări legate de informațiile pe care le găsiți pe cazinourionline.com, contactați echipa noastră de asistență și vom reveni cât mai curând posibil. Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru suportul primit pe cazinouri terțe pe care le-am analizat. Jucătorii sunt sfătuiți să contacteze direct cazinoul în caz de orice neînțelegere.

Politica de protecție a vieții private

Politica de protecție a vieții private se aplică utilizatorilor site-ului web. Urmăm cele mai înalte protocoale de securitate pentru a vă păstra datele în siguranță. Putem colecta informații precum numele, adresa de e-mail, adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser. Colectăm date în principal în două moduri:

1.      Colectăm date direct de la utilizator.

2.      Stocăm datele partajate de către utilizator.

Am putea utiliza informațiile colectate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea informațiilor, vă rugăm să contactați personalul nostru de asistență cu solicitarea dvs. Cazinourionline nu vinde sau împărtășește date confidențiale cu terțe părți în schimbul unei plăți sau al altor beneficii financiare.